Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta ry:n vuosikokous pidettiin 10.3.2012 klo 16.00 alkaen Hoikankankaan Varuskuntakerholla Kajaanissa. Esillä olivat sääntömääräiset asiat. Osallistujia paikalla oli 17 henkeä.
 
Tilaisuus alkoi hiljaisella hetkellä kiltaveli Mauno Niemisen muistoa kunnioittaen. Kainuun Tykistörykmentin komentaja everstiluutnantti Markku Puustinen piti mielenkiintoisen esitelmän puolustusvoimauudistuksesta ja epäsuorantulen osuudesta siinä. Kiitos asiapitoisesta ja uutta tietoa antaneesta esitelmästä!

Seuraavaksi tarjottiin kokouskahvit. Kokouksen jatkuessa julkistettiin 6.3. ansioista tykistön hyväksi Majuri Kauko Pippirille ja kapteeni Toivo Rönkölle myönnetyt tykkimiesmitalit soljen kera. Sihteeriä hallitus oli palkinnut jäsenhankinnasta ja KiltaShop- toiminnasta nimikoidulla Kiltapuukolla. Merkkivuosipäiviä täyttäneitä muistettiin Elämä tykistölle kirjalla. Jaettiin myös Ampumakilpailun palkinnot.

Itse kokous sujui Heikki Vistin johdolla juoheasti ja kokous hyväksyi yksimielisinä hallituksen esitykset, jotka on luettevissa oheisista linkeistä:

Esityslista Tasekirja 2011 Tilinpäätös 2011 Vuosikertomus 2011 Toiminnantarkastus 2011 Toimintasuunnitelma 2012- Talousarviot 2012- Kilta 2011 kuvina

Jaakko Rytty valittiin jatkamaan puheenjohtajana ja hallituksen jäseniksi valittiin Timo Härkönen , Tapani Piippo, Juhani Tommila ja Tapio Väisänen. Varajäseniksi valittiin Seppo Möller, Antti Laakkonen ja Ville Tuovinen. Toiminnantarkastajiksi Markku Nieminen ja varalle Matti Patjas.

Seppo Pussisen kuvat kokouksesta.