Kilta sai kutsun Kainuun Tykistörykmentin johtamalle  raketinheitinpatterin kertausharjoituksen ampumaleirille Rovajärvelle. Vieraiksi lähti Pohjois-Savon ja Kainuun suunnasta 6 kiltalaista ja pohjoisia jäseniämme tuli kaksi. Osa heistä jäi pois loukkaantumisten ja muiden esteiden vuoksi. Leirijoukoissa oli lukuisia kiltalaisia ja raketinheitin miehistä saatiin jaoksellinen uusia. Myös rakennuslaitoksen henkilöstön joukoista, joihin saimme tutustua, tuli uusia jäseniä.

Leirin johtajana toimi rykmenttiupseeri majuri Jari Ruskela. Hän esitteli meille leirin harjoitustilanteen ja ammunnat. Rykmentin ja leirin puolelta kiltavieraita isännöi tarmokkaasti Mauno Juntunen ja Antti Laakkonen. Killan muistomerkkitoimikunnan järjestäytymiskokouksessa otti majuri Jukka Laine hankkeen tehokkaasti johtoonsa. Patterin toimintaa johti Seppo Möller. Kaikki mainitut ovat myös kiltavejiämme.

Pidimme tuloiltana kiltaillan, jossa esiteltiin kiltaa, keskusteltiin innokkaasti kiltatoiminnasta ja kaikesta muustakin tuttujen jälleen pitkästä aikaa tavastessa. Tilaisuudessa luovutettiin V P Nenosen uusi elämänkertakirja merkkipäivälahjana kiltaveljet Juha Sirviölle ja Pentti Määtälle. Reserviläisten palkitsemiseen veimme kaksi kiltapuukkoa.

Kiitos hyvästä huolenpidosta ja siitä, että jälleen kerran saimme olla tutustumassa entisen työmme uusiin asioihin ja toimintaan.