Jäsenedut lyhyesti

Jäsenyys alkaa hallituksen jäseneksi hyväksymisen ja ensimmäisen jäsenmaksun suorituksen jälkeen. Jäsenetulehti Tulikomentoja tilataan jäsenmaksun tultua tilille. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen voi tilata vain tykistökillat jäsenilleen.

Jäsen voi tilata itselleen myös Kainuun Prikaatin tiedotuslehden Hurtti-Ukon. Tutustu numeroihin H2011 / T2012. Lehti ilmestyy tammi- ja heinäkuussa. Tilausohjeet jäjempänä. Jäsenellä on mahdollisuus käyttää hyväkseen Kainuun Prikaatin Urheilutalon palveluja.

Lue lisää jäseneduistasi. Jäsenmaksuista jäljempänä!

Jäseneksi liittyminen

Täytä oheinen jäsenhakemuslomake ja lähetä se. Jäsentietosi kirjautuvat suoraan jäsenrekisteriimme. Lomakkeella voit ilmoittaa myös muuttuneet jäsentietosi. Voit myös halutessasi lähettää samat tiedot sähköpostissa [email protected] 

Kiitos jäseneksi liittymisestä!

Ladataan...

Hurtti-Ukon tilaaminen

Lehden tilaukset, peruutukset ja osoitteen muutokset tehdään osoitteilla: Kainuun Prikaati, Hurtti-Ukko, PL 610, 87601 Kajaani tai puhelimella 0299 451 133 taikka sähköpostilla [email protected] Otsikoksi "Hurtti-Ukon tilaus" ja viiestiin ”Kainuun Tykistö- ja Heittimistökillan jäsen”.

Jäsenmaksun suoritus

Jäsenmaksun eräpäivä on 15.1. tai liittymistä seuraavan kuukauden alku. Se maksetaan killan tilille FI59 3939 0001 0071 86.

Alusta alkaen eli vuodesta 2009 lähtien jäsenmaksu on ollut  20 € ja se on sama kuluvanakin vuonna. Nousupaineita ei näytä olevan. Lehden saadakseen 1.10. jälkeen liittyneet maksavat jäsenmaksunsa myös seuraavan kuun alussa. Maksu kirjautuu jäsenen tilille seuraavan vuoden jäsenmaksuksi. Jäsenmaksuista tiedotetaan sähköpostissa ja näillä killan verkkosivuilla.

Jäsenmaksullasi turvaat jäsenetusi ja tuet varusmiesten palkitsemista ja tärkeää maanpuolustustyötä!

Tiedottaminen

Kilta käyttää välittömään jäsentiedotukseen ensisijaisesti sähköpostia ja sähköpostittomille tekstiviestejä. Verkkosivuilta www.kaithkilta.vuodatus.net, jossa on linkit Google-dokumenttien Jäsenarkistoon, löydät tietoa ajankohtaisista ja aiemminkin päätettyistä asioita. Vuoden alussa tiedotetaan jäsenkirjeellä sekä tarvittaessa myös puhelimella. Jäsenlehtien kaikissa numeroissa on juttuja ja tietoa killasta.

Suosittelemme gmail-sähköpostin käyttöä. Sen postilaatikossa on tilaa "loppumattomasti". Se on myös operaattoririippumaton. Sitä voidaan käyttää kätevästi kaikilla yleisillä sähköpostiohjelmilla imap toimintoa käyttäen. Entisiä osoitteitakaan ei tarvitse hylätä, vaan voit ohjata niidenkin postin gmail-laatikkoosi.

Jäsentietojen muutokset

Lähetä muuttuneet osoite- ja muut jäsentietosi sekä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi mahdollisimman nopeasti killalle. Jäsentietojen muutoksiin voit käyttää yllä olevaa lomaketta. Se taltioi tietosi suoraan killan jäsenrekisteriin. Voit myös ilmoittaa sähköpostilla [email protected]. Käy säännöllisesti lukemassa sähköpostisi.

Luo itsellesi Google-tili. Saat samalla gmail-sähköpostin ja monia muita hyviä google-palveluita Voit ottaa google-dokumetti ja -pilvipalvelutkin käyttöösi. Ohjeet saat Googlelta. voit

Jäsenrekisteri ja tietosuoja

Killan jäsenrekisteri pidetään Google-Dokumentit palvelussa. Sinne talletetaan vain jäsenhakemuslomakkeella kerättyjä, kiltatoiminnassa syntyneitä tai julkisia jäsen- ja henkilötietoja.  Goolge takaa tietojen yksityisyyden ja tietosuojan. Jäsenrekisterin näkee vain killan toimihenkilö. Jäsen saa pyytäessään tiedot omista rekisteritiedoistaan. Ulkopuoliset eivät saa tietoja käyttöönsä. 

Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta ry

Liity jäseneksi - Harrasta toimintaa - jolla on tarkoitus!

Lue lisää kiltamme perinteistä, arvoista ja toiminnasta sekä tältä sivustolta!


Tulosta oheinen pdf-jäsenhakemus.