Kainuun Tykistörykmentin, Pohjois-Suomen Tykkimieskillan ja Kainuun paikallisosaston edustajat oli kutsuttu Kuhmon Reserviläiset ry:n vieraaksi Jyrkänkosken Korpilinnaan 13.-14.8.2008. Vierailu oli yhdistetty Rukajärven retken alkuun.

Prikaatilta vierailuun osallistui yksi ja paikallisosastosta kaksi henkeä Seppo Möllerin johdolla. Hän luovutti isännille killan ja paikallisosaston viemisinä omistustarralla varustetun Kiestingin motti kirjan. Kiitokset kutsusta ja mahdollisuudesta vierailla luonanne sekä mielyttävästä vieraanvaraisuudestanne.

Rukajärvelle lähtijöiden täydennysjoukkojen saavuttua kaikista edellä mainituista yhteisöistä jatkettiin matkaa Kuhmosta Kostamukseen ja sieltä seuraavana päivänä 14. Divisioonan taistelumaisemiin aina Ontajoen tuolle puolen. Kainuun Tykistörykmentin komentaja rouvineen osallistui retkeen. Retkeläisiä oli kuljettajan lisäksi kaikkiaan 12 henkeä. Kuvat teksteineen kertovat matkasta enemmän. Kiitos matkan johtajalle ja oppaalle sekä retkeläisille miellyttävästä seurasta.

Kuhmo - Rukajärvi 2008