1.  Killan hallitus ja toimihenkilöt yhteystietoineen

Vuosikokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen jälkeen killan hallitukseen ja toimihenkilöiksi valitut löytyvät  tästä linkistä.

2.  Tulevaa toimintaa

 • 3.-5.5.2010 retkestä nimikkotykkien huoltoon Tykistömuseoon tiedottaa retkijohtaja Seppo Möller tarkemmin. Lähialueen jäseniä pyydetään tulemaan suoraan Tykistömuseolle. Ilmoittautumisia Sepolle.

 • 29.5. klo 9.30 alkaen Raatteenportissa Raatteenmarssiin osallistumisena toteutetaan Kainuun sotahistoriallinen retkemme. Ilmoittautumiset 16.5.2010 mennessä sähköpostiin [email protected].

  Osanottomaksu 16.5.2010 mennessä on 10 €/marssija sen jälkeen 15 € tilille 105730-221451. Tiedonantoihin "Raatteen Marssi 29.5.2010" sekä osallistujan nimi. Myös paikan päällä voi ilmoittautua ja maksaa.

  Kiltalaisten kuljetukset Raatteen porttiin suoritetaan omatoimisesti omilla autoilla keskenäisin sopimuksin.
  Siitä eteenpäin kuljettavat marssin järjestäjät. Hintaan sisältyy muun muassa kuljetukset marssilla, ruoat, opastus ja mitali. Lisätietoja tarvittaessa antaa ja oppaana perillä toimii kiltaveli Teuvo Saharinen puh. 0407074379.
  Linkki Tapahtuman ohjelmaan ja ohjeisiin tässä.

  Marssi on jokaisen kunnolle sopiva, sillä jos väsyy, voi sen jälkeen siirtyä perässä tulevaan linja-autoon. Osallistutaanpa suurella joukolla tapahtumaan.

 • 17.6. 2010 klo 14.00 Perinnepäivän kunniakäynti ja seppeleenlasku perinnejoukkojen perustamispaikan muistomerkeillä Nurmeksessa. Asiasta tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Ennakkoon voi jo ilmoittautua.

 • 13.-15.8. 2010 sotahistoriaretkestä Ontajärvelle tiedottaa retkijohtaja Seppo Möller tarkemmin.

 • 13.-15.9. kunto-ottelukoulutus Vuosangassa rykmentin leirillä. Vielä ehtii ilmoittautua kunto-ottelujohtaja Matti Patjakselle matti.patjas1(at)luukku.com 0503726959. Meidän vanhempien kiltalaisten ei tarvitse siellä välttämättä rehkiä, vain opetella uusi tykistön ja heittimistön menetelmiä.

3.  Myytävää materiaalia

Merkitse jäsenyytesi - myös killan asusteilla!

Hallitus päätti tiedustella jäsenistöltä halukkuutta hankkia erilaista killan nimellä nimikoituja tarvikkeita. Tilauksia ei tehdä ennenkuin saadaan käsitys menekistä.
 • Kiltamerkki tornipohjalla, rintamerkki pronssinen, emali tai etsattu, koko noin 12*16 mm, hinta noin 5 €
 • Kiltapaita, T-paita, vihreä tai punainen, rinnassa oikealla noin 100 mm kiltalogo, hinta max 15 €
 • Kiltalippis, vihreä tai punainen, ohimolla 40 mm kiltalogo, hinta noin 10 €
 • Kiltapuukko, Marttiinin Ilves, Terässä tekstaten killan koko nimi, hinta 30 €. Voidaan nyt jo myydä 10 kpl.
Tilausmäärä vaikuttaa hintaan. Jos tilauksiin mennään joudutaan tarvikkeita ottamaan myös varastoon. Mallisuunnittelu on vasta alussa ja periaatetasolla. Havainnekuvia löytyy tästä linkistä.

Lähetä sähköpostissa alustava tilauksesi viestin aiheena Tilaus, tee tilaus 24.4. mennessä osoitteella [email protected]. Ilmoita tilaamiesi esineiden lukumäärä, paidoista ja lippiksistä väri ja paidoista koko S-XXL.

HYVÄÄ KEVÄTTÄ!

Hallitus