Kiltojen yhteinen kiltaesitelmätilaisuus 18.3 2011 klo 14.00

Esitelmöitsijältä, kiltaveli ja puolustusministerin erityisavustaja Mikko Kortelaiselta saimme kuulla ajankohtaisista rauhanturvatoimista sekä puolustusvoimien muutospaineista ja mahdollisuuksista ratkaista niitä. Kesken esitelmän kiltaveli ja kansanedustaja Raimo Piiraiselle sekä esitelmöitsijälle tulleiden tekstiviestien kautta saimme reaaliaikaisesti kuulla tuoreet uutiset Libyan juuri muuttuneesta tilanteesta.

Esitelmä herätti värikästäkin keskustelua. Lopuksi esitelmöisijää kiitettiin kiltapuukolla.  Veteraanikiltaveljeä Reino Mölleriä muistettiin 80-vuotispäivän johdosta Elämä tykistölle kirjalla. Väliajalla ennen vuosikokousta juotiin sämpyläkahvit.

Vuosikokous 18.3. 2011 klo 16.30

Puheenjohtajan toimintakatsauksen jälkeen jaettiin ansioista tykistön hyväksi myönnetyt tykkimiesmitali soljen kera Kari Sutiselle ja tykkimiesmitali Heikki Pitäjämäelle.

Kari on tehnyt pitkän työuran epäsuorantulen eri tehtävissä. Hän on kiltamme perustajajäseniä valmistelevasta johtotiimistä 2008 alkaen ja on ollut alusta lähtien kiltamme varapuheenjohtaja. Heikillä on pitkä yhteistyötausta Kainuun Tykistörykmentin, kiltamme ja sitä edeltäneen Kainuun paikallisosaston kanssa. Hän on ollut myös kiltamme jäsen. Onnittelumme!

Kahta jäsentä muistettiin heidän merkkivuosipäiviensä johdosta. Estyneiden 6 jäsenen muistamiset jäivät myöhempiin tilaisuuksiin.

Hallituksen esityksistä vuosikokoukselle keskusteltiin ja ne hyväksyttiin yksimielisesti. Kuluvan vuoden jäsenmaksuksi vahvistettiin 20 € ja eräpäiväksi 1.4. 2011. Vuoden 2012 jäsenmaksuksi päätettiin 20 € ja eräpäiväksi 15.1. 2012. Pyydetään suorittamaan kuluvan vuoden jäsenmaksu ensitilassa, ettei se unohdu.

Killan hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja valittiin jatkamaan tehtäviään. Hallituksen varajäsenyydestä estyneiden tijalle valittiin uusiksi hallituksen varajäseniksi killan sihteeri ja rahastonhoitaja. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidetään myöhemmin.

Pöytäkirja julkaistaan valmistuttuaan sekä kokouksessa hyväksytyt pöytäkirjan liitteet jo nyt nettiarkistossa ja sinne pääsee  Sisältö-valikon kohdasta Vuosikokous.