KAINUUN TYKISTÖ- JA HEITTIMISTÖKILTA ry
www.kaithkilta.vuodatus.net
[email protected]
14.2.2010
Jäsentiedote 3/2010
  

1. ESITELMÄTILAISUUS  

Kilta järjestää 5.3. 2010 klo 15.00 alkaen Kainuun Prikaatin elokuvasalissa esitelmätilaisuuden rauhanturvatoiminnan ja puolustuspolitiikan ajankohtaisista asioista.  Esitelmöitsijänä on kiltamme jäsen ja puolustusministerin erityisavustaja Mikko Kortelainen. Tilaisuuteen on kutsuttu myös Kainuu Prikaatin, Prikaatin killan ja Kiehisten henkilöstöä. Oman killan jäsenet, tervetuloa runsaslukuisesti tilaisuuteen! 

2. "KUHMON TALVISOTA" DVD-ELOKUVAESITYS JA TIEDOTUSTILAISUUS 

Talvisodan päättymisestä tulee pian kuluneeksi 70 vuotta. Sen muistoksi Kuhmon Reserviläiset ovat tuottaneet DVD-elokuvan, jonka kiltamme jäsen Seppo Möller on käsikirjoittanut ja ohjannut. Elokuvan kesto on 45 minuuttia. Sen ensi-ilta on Talvisodan päättymispäivänä 13.3. Kuhmo-talolla. 

Itsenäisyytemme turvanneiden kunniakkaiden taistelujen muistoksi killalla on tilaisuus järjestää elokuvan esitys jäsenilleen ja yhteistyötahojen henkilöstölle 19.3. 2010 klo 15.00 alkaen Kainuun Prikaatin elokuvasalissa. Tervetuloa! 

Elokuvaesityksen jälkeen tiedotamme kiltamme ajankohtaisista asioista. Kajaanin Varuskuntakerho ry:n, Prikaatin killan ja  Kiehisten edustajille varataan tilaisuus lyhyesti tiedottaa toiminnastaan kaikille. 

3. KOKOUSKUTSU KILLAN VUOSIKOKOUKSEEN 2010 

Killan vuosikokous pidetään 19.3. 2010 klo 17.00 alkaen Kainuun Prikaatin elokuvasalissa Hoikankankaalla Kajaanissa. Vuosikokousasioiden lisäksi kartoitetaan kokoukseen osallistuvien kanta sääntöjemme muutostarpeesta. Kokouksen esityslistan ja sen liitteet näet tästä pdf-tiedostoina. 

Ennen vuosikokouksen alkua eli heti tiedotustilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu sotilaskodissa kokoukseen osallistuville jäsenille ja jäseneksi liittyville. 

Tervetuloa! 

4. KILTAILTA 

Vuosikokouksen jälkeen voimme siirtyä varuskuntakerholle tutustumaan kerhoon ja viettämään ensimmäistä kiltailtaa vaikkapa saunomisen ja vapaan seurustelun merkeissä. 

5. KULKULUVAT 

Ne, joilla ei ole prikaatin alueelle kulkulupaa, tulee ilmoittaa saapumisensa 2.3.2010 mennessä edellä mainittuihin tilaisuuksiin sähköpostilla [email protected] tai puh 0445646667 lupalistan portille järjestämistä varten.

6. KULKULUPAKORTIN TITILAUKSET (Jäsentiedote 1/2010)

Turvallisuussopimuksen mukaisesti jäsentemme on mahdollisuus saada kulkulupakortti prikaatin alueelle. Kulkuluvan tarvitsevan ja haluavan jäsenen on tilattava se killalta sähköpostilla [email protected] tai kirjeellä Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta, Honkirämeentie 35, 87400 Kajaani.

Tilaus on tehtävä 28.2. mennessä. Kulkuluvat ja ohjeet sen käytöstä voi kuitata sihteeriltä noin 3 viikon kuluttua tästä. 

Liikuntahallin palvelut ovat hyviä ja tilaa on. Voimailu- ja pelisalit, laseraseammuntamahdollisuus, sauna- ja uimahallipalvelut. Käyttäkää hyväksenne! 

Tilaan kulkuluvan prikaatille 

Jäsenen nimi ja syntymäaika.......................... ____________________________________
Jäsenen arvo ja tai tehtävä.............................. ____________________________________

Käyntikohteen numero minne lupaa anotaan.....____________________________________


Turvallisuussopimuksen mahdollistamat vierailukohteet:

  1. Heikinhalli (Urheilutalo, sauna/uimahalli) Kainuun Prikaatin Killan vuoroilla. Perjantaisin ja sunnuntaisin 17.00-18.30. Samaan aikaan on myös varusmiesten vapaa-ajan vuorot ja sunnuntaina lisäksi sotilaskotiyhdistyksen vuoro.
  2. Sotilaskoti
  3. Autohuoltola (Autokerhon jäsenet)
  4. Sovitut asioinnit esikunnissa
  5. Kiltakorsu ja -sauna KAIPR:n komendantin myöntämän käyttöoikeuden mukaisesti 

Luvan haluava jäsen käy ottamassa passikuvan 28.2.2010 mennessä Kajaanin Dikikuvapisteessä, Kauppakatu 15, jossa kuvat talletetaan cd-levylle. Kuvaus maksaa 9 €, jonka jäsen suorittaa liikkeeseen. Virallisen ohjeen http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/43B5BDB1FCDD358CC22570180036A9C0 mukaisen passikuvan voi myös toimittaa cd-levyllä killalle.

Lupavastaava laatii killan anomuksen, hakee kuva-cd:n liikkeestä ja toimittaa ne prikaatille. 

7. RETKI RUKAJÄRVELLE JA ONTAJÄRVELLE  (Jäsentiedote 2/2010)

Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta yhdessä Kuhmon Reserviläiset ry:n kanssa  järjestää retken Ontajärvelle 13.8 - 15.8.2010. Retken aikana tutustutaan myös perinnejoukkojemme jatkosodan taistelupaikkoihin. Majoitus perhemajoituksena Ontajärven kauniissa ja rauhalllisessa kylässä.

Alustava hinta/ henki: Bussi, ryhmäviisumi, vakuutus ja majoitus 2 yötä 160 - 180 euroa. Ennakkoilmoittautumiset 14.3.2010 mennessä Seppo Möllerille 050-5668268 tai sähköpostissa [email protected] Bussin reitti: Kajaani - Sotkamo - Kuhmo - Venäjä. Tarkemmat hinnat ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

8. KUNTO-OTTELUKILPAILU (jäsentiedote 4/2010)

Perinteinen tykistön ja heittimistön kunto-ottelukilpailu kolmejäsenisin partioin suoritetaan nykyisin Tykistöprikaatissa ja tänä vuonna 17.9.2010. Säännöt on uusittu ja kilpailuun voivat osallistua kiltojen evp/reserviläispartiot. Kilpailussa suoritetaan tykistön ja heittimistön eri taitoja vaativia tehtäviä. Viime vuonna tällainen kiltapartio pääsi viidenneksi saadessaan pikakoulutuksen kilpailupaikalla voittaen lukuisia henkilökunnan partioita.

Killan toimintasuunnitelmiin kuuluu osallistuminen kilpailuun, kunhan saamme innokkaita partioita kokoon. Kainuun Tykistörykmentti on suunnitellut pitää muutaman päivän vapaaehtoisen harjoituksen juuri ennen kilpailuun lähtöä kilpailussa tarvittavien taitojen kertaamiseksi ja harjoittelemiseksi.

Ilmoittautukaa itse tai puhukaa tietämillenne nuoremmille reservin tykki- ja krh-meihille mahdollisuudesta osallistua kilpailuun joko tykistön tai heittimistön partioihin. Ilmoittakaa mahdollisista osallistujista killalle tai suoraan tulevalle Kunto-ottelujohtajallemme Matti Patjakselle 5.3. mennessä [email protected]  puh 0503726959

9. JÄSENMAKSUT

Hallitus esitää vuosikokoukselle 19.3. jäsenmaksuksi 20 € vuodelle 2010 ja eräpäiväksi 1.4. Ei liene syytä epäilla, etteikö kokous sitä hyväksyisi. Jäsenmaksuja ei erikseen peritä, vaan jäseniä pyydetään suorittamaan ne omatoimisesti killan tilille 393900-01007186. Joillakin tämän tiedotteen saajalla on vielä viime vuoden jäsenmaksu 20 € suorittamatta. Pyydetään ystävällisesti suorittamaan se samalla kertaa. Olettehan saaneet Tulikomentojalehdenkin, josta killalle on aiheutunut kuluja.

10. SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Jos voitte saada sähköpostia johonkin, vaikkapa työpaikan tai nuosisonne osoitteeseen, niin lähettäkää osoite kilalle. Ilmoittakaa myös muuttunut sähköpostiosoitteenne. Joillakin on vielä viallinen osoite tai operaattori rajoittaa sähköpostin kokoa. Emme saa viestejä perille. Pyydetään vaihtamaan vaikkapa Gmailiin, jonka voi avata ilmaiseksi linkistähttps://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=mail&hl=fi

Hallitus