Talvisodan päättymisen muistoksi kilta järjesti Kainuun Prikaatin elokuvasalissa klo 15.00 alkaen DVD-elokuvaesityksen 'Kuhmon Talvisodan taistelut'. Elokuvan oli tuottanut Kuhmon Reserviläiset ry ja sen oli ohjannut ja käsikirjoittanut kiltaveli Seppo Möller. Elokuvan esitys oli kiltamme ja katsojien kunnianosoitus veteraaneillemme. 

Tilaisuuteen oli kutsuttu myös Kainuun Prikaatin, Kainuun Prikaatin Killan, Kajaanin Kiehisten ja Kajaanin Sotilaskotiyhdistyksen henkilöstöt. Osallistujia oli 37. 

Elokuvan jälkeen tiedotustilaisuudessa Kajaanin Varuskuntakerhon kerhomestari Mikko Maunu esitteli kerhoa sekä prikaatiin liittyvien yhteistyökumppaneiden jäsenten mahdollisuutta käyttää kerhon palveluja. Kari Sutinen Kainuun Prikaatin Killan edustajana tiedoitti prikaatin killan asioista ja Kajaanin Kiehisten puheenjohtaja Kari Lapeteläinen sekä Veli Jääskeläinen tiedoitti kiehisten ajankohtaisista asioista ja veteraanikeräyksestä.

Lopuksi kiltamme puheenjohtaja Jaakko Rytty piti katsauksen kiltamme jäsenille killan perustamisesta ja sen alkuaikojen toiminasta. Ennen vuosikokouksen alkua kello 16.30 kilta tarjosi sämpyläkahvit Sotilaskodissa kokoukseen osallistuville jäsenilleen.

Vuosikokous avattiin juhlavasti puheenjohtajan luovuttaessa kiltasisar ja sotilaskotisisar Hilkka Honkalalle ansioistaan tykistön hyväksi 6.3.2010 myönnetyn Tykkimiesmitalin. Tietojemme mukaan hän on ensimmäinen tämän mitalin saanut sotilaskotisisar. Hän on todella sen ansainnut noin 1300 leirisotilaskotivuorokaudellaan ja lähes kandenkymmenen vuoden ajan Heinuvaaran leirisotilaskodin johtajana toimiessaan.

Kiltaveli evl evp Seppo Pussiselle myönnettyä Tykkimiesmitalia soljen kera ja kiltaveli kapt res Tapio Väisäselle myönnettyä Tykkimiesmitalia eivät estyneenä ollessaan asianmaiset olleet vastaanottamassa.

Varapuheenjohtaja Kari Sutinen luovutti hallituksen yllätyksenä puheenjohtajalleen Jaakko Rytylle esittämän ja myönnetyn Maanpuolustusmitalin kultaisen soljen kera.

Kokous hyväksyi hallituksen tekemät esitykset. Jäsenmaksuksi vuodelle 2010 päätettiin 20 € ja eräpäiväksi 1.4. Hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2010 valittiin Jaakko Rytty. Muut kokouspäätökset löytyvät tästä linkistä.

Hallituksen järjesäytymiskokouksen jälkeen tiedotetaan killan toimihenkilöistä enemmän. 

Vuosikokouksen jälkeen kokoonnuttiin varuskuntakerholle viettämään kiltailtaa noin 15 hengen voimin. Isätänä kerholla toimi kiltasisaremme luutnantti Maria Latvala.