Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta ry
Kotipaikka Kajaani

 
Kiltamme on vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö ja epäsuorantulen maakunnallinen joukkoyksikkö- ja aselajikilta.
 
Pohjois-Suomen Tykkimieskillan Kainuun paikallisosaston johtotiimi perusti Kainuun Tykistö- ja Heittimistökillan rekisteröimättömänä yhdistyksenä 1.6.2008 ja valmistelutyöt aloitettiin samana syksynä. Lähes 15 vuotta toiminut paikallisosasto lakkautui 31.12.2008.
 
Aloitimme toimintamme itsenäisenä kiltana 1.1.2009. Meidät on samasta päivästä alkaen hyväksytty Tykkimiehet ry:n yhteisöjäseneksi.
 
Kiltamme toimii Kainuussa ja sen lähialueilla yhdyssiteenä jäsentensä ja aselajin reservien keskuudessa Kainuun Tykistörykmentin suuntaan. 

Kutsumme jäseniksemme erityisesti Kainuun Tykistörykmentissä ja sitä edeltäneissä Kainuun Prikaatin Patteristossa ja Kranaatinheitinkomppaniassa  palvelleita ja palvelevaa henkilökuntaa, varusmiehiä sekä reserviläisiä asuvatpa he missäpäin maata tahansa. Myös kaikki Kainuussa asuvat aselajimme sekä toimintaamme tukemaan halukkaat henkilöt ovat tervetulleita jäseniksemme.

 

Rekisteröidyn yhdistyksen perustamiskokous ja ensimmäinen vuosikokous pidettiin 6.3.2009 tykistökenraali Nenosen syntymäpäivänä ja Suomen Kenttätykistön päivänä.

Entinen paikallisoston johtotiimi valittiin jatkamaan uuden killan hallituksena. Kuvissa killan perustajat ja alla kaikkien valmisteluvaiheen täydennetyn johtotiimin nimet.
 
 

 

 
Jaakko Rytty     Tapani Piippo       Seppo Möller      Mauno Juntunen      Kari Sutinen 
 

 


TULE MUKAAN HARRASTUKSEEN, JOLLA ON TARKOITUS!
Luo linkki - killan kautta - entiseen palvelupaikkaasi sekä sen nykyiseen toimintaan ja henkilöstöön!