Sivustotiedot

Killan kotisivut  Vuodatus.netissä ovat ilmaisia. Tarjotuilla rutiineilla sivujen ulkonäkön ja sisällön muokkaaminen on erityisen helppoa. Vuodatus.net siirtyi Almamedian omistukseen 2008 lopussa. Mainoksia on tullut rajoitetusti sivuille.

Selaintuki

Sivustomme on laadittu uusimpien xhtml- ja css-suositusten mukaisesti. Täydellisesti sivusto toimii uusimmilla Firefox, Chrome ja  Explorerselaimilla. Mikäli koneellasi sivujen toiminta on outoa, lataa selaimen uusin versio. Sivustojen toimintaa muilla selaimilla ei ole kokeiltu.

Skaalautuvuus

Sivusto on muotoiltu myös vanhojen koneiden pienille näytöille sopivaksi. Valikkopalkit liukuvat tarvittaessa sisällön taa. Se soveltuu siis hyvin suurista näytöistä aina peinimpiin 800 x 600 pixelin näytöihin. Näytön resoluutiota voi muuttaa Ohjauspaneelista/ Näyttö/ Asetukset/ Näytön tarkkuus. Jos on mahdollista, se kannattaisi asettaa vähintään arvoon 1024 x 768

 Käyttö

Paluu edellisille sivuille tapahtuu selaimen paluu < > nuolilla  tai sivuhistoriasta.  Etusivulle palataan joko sivuston otsikosta tai valikon ETUSIVULLE linkistä. Kuva-albumit kannattaa avata hiiren oikella näppäimellä omaan välilehteen, jolloin suurten kuvamäärien katselun jälkeen on helppa palata takaisin sivustolle.

Sisällön rakenne

Sivuston keskellä on sisältöosio, jossa tuorein kirjoitus on päällimmäisenä. Kirjoitusotsikon alla Luokka: valikosta voi aukaista sammoihin aiheluokkiin kuuluvia kirjoituksia aikajärjestykseen. Siinä on myös linkki komenttia kommenttien lukemista, omaa komentointia ja terveisten lähettämistä varten. Sivuston sisältöä voi selata aikajärjestyksessä myös Viimeisimmät sekä Arkisto valikosta kirjoitusvuoden ja -kuukauden mukaan. Kategoriat luetellaan aiheittain aakkosjärjestyksessä.
 
Sivuston laatija