Killan yhdistystoiminnan rutiinit on luotu tietoturva huomioiden netin ilmaisiin palveluihin. Verkkosivumme ovat täällä Vuodatus.netissä ja muut palvelut Googlen tarjonnassa. Jäsentiedotus tapahtuu näillä verkkosivuillamme ja tulevat tapahtumat näkyvät sen tahpahtumakalenterissa.

Varmennettu jäsentiedotus, kuten kokouskutsut, lähetetään  ryhmäsähköpostina kuittauspyynnöllä. Antakaa sähköpostiosoitteeksenne seo osoite, jota jatkuvasti luette ja kuitatkaa saamanne posti. Niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, tiedotukset laitetaan Skypen ryhmätekstiviestinä. Ilman kuittaustakin tiedotuksen katsotaan tulleen perille viidentenä päivänä lähetyspäivästä. Kannattaisi myös perustaa ilmainen ja monipuolinen oma Google-tili, sillä kautta tiedottaminen helpottuisi.

Kiitoksia, että olette niin runsaslukuisesti, nyt jo 52 jäsentä, liittyneet uuteen omaan kiltaamme ja suorittaneet ensivuoden jäsenmaksunne. Saamme toiminnan alkuun nopeasti. Toivomme loppujenkin maksavan jäsenmaksunsa pian, sillä Tulikomentoja-lehden tilausmaksut ja muut maksut odattavat kiltaa. Virallisesti toimintamme itsenäisenä kiltana alkoi 1.1.2009.

Kiltamme on hyväksytty 11.11.2008 Tykkimiehet ry:n yhteisöjäseneksi 1.1.2009 alkaen ja Tulikomentoja-lehden tilaukset jäsenillemme näin mahdollistuivat.

Johtotiimin kokous oli 4.12. ja seuraava 12.1. Koko killan rekisteröidyn yhdistyksen perustamis- ja vuosikokous pidetään 6.3.2009 Hoikankankankaan Sotilaskodin hiljaisessa huoneessa. Asioina rekisteröidyn yhdistyksen perustaminen, sääntöjen hyväksyminen ja vuosikokousasiat. Tervetuloa!