Tulosilmoituslomake alla

JÄSENTEN AMPUMAHARJOITTELU JA NONSTOP KILPAILUT

Turvallisuussopimuksen mukaisesti killan jäsenillä on käyttövuorot Kainuun Prikaatin Heikinhallilla perjantaisin ja sunnuntaisin klo 17.00 - 18.30. Alueelle pääsyyn tarvitaan kulkulupa. Jos sitä ei vielä ole ota yhteyttä lupavastaavaan Seppo Mölleriin puhelin 0505668268. Luvan hankkinta vie aikaa.

Harjoittelun johtaminen

Killan jäseniä perehdytettiin 23.4.2010 sisäampumaradan ja laserampumalaitteiden käyttöön. Nyt myös ammunnan harjoittelu laseraseilla perehdytettyjen johdolla on mahdollista Heikinhallin alakerran sisäampumaradalla.

Ammunnan johtajina voivat toimia vain laitteiden käyttöön perehtyneet ja harjoittelun myötä saadaan uusia perehtyneitä. Halutessanne harjoitella ammuntaa ottakaa yhteyttä laitteiden käytöä osaavaan ja pyytäkää häntä johtamaan ja valvomaan ammuntaanne. Pyydetty itse arvioi valmiutensa laitteiston käyttöön.

Radan käyttö

Ovien avaamista pyytää liikuntahallin vahtimestarilta perjantaina jo kello 16.30 alkaen. Näin jää aikaa myös muuhun liikuntaan. Radalla on 8 ampumapaikkaa, mutta kaikki aseet eivät välttämättä toimi tai eivät ole riittävästi kohdistettuja.

Ammunnan valvoja tarkastaa radan siisteyden, laittaa ampumaradan valot ja laitteistojen virrat ohjekansion ohjeiden mukaan. Hän johtaa aseiden tarkistusammuntaa ja viiden laukauksen harjoituskilpasarjoja. Hän vastaa siitä, että lähtiessä rata jää moitteettomaan kuntoon, kuittaa ohjekansioon radan käytön, merkitsee mitä aseita käytettiin ja toimivatko ne. Lähtiessä valot sammutetaan ja ovet lukitaan.

Ampujien on käsiteltävä aseita varoen. Niitä ei saa laskea alustalle, vaan asetelineeseen niin, ettei laserlaite kolahda mihinkään. Liikahtaessaan aseen uudelleen kohdistaminen voi viedä paljon aikaa.

Harjoituskilpailu

Harjoittelu tapahtuu Non-stop ampumakilpailuna, joka kestää koko vuoden. Kilpailu perustuu luottamukseen tulosten oikeellisuudesta. Joka harjoituskerralla ampuja ilmoittaa parhaan viiden perättäisen harjoituskilpasarjan tuloksen killalle. Tuloksen varmistaa ammunnan johtaja ja tuloksen varmistaja ilmoitetaan tulosilmoituksessa.

Ilmoitus tehdään alla olevalla ilmoituslomakkeella. Tulokset tallentuvat automaattisesti tulostaulukkoon killan nettiarkistossa. Tulostaulukon näet linkistä, mutta et voi täytää tuloksia. Tulosilmoituslomake alla.

Tuloksensa ilmoittaneista parhaat tulokset ja ahkerimmat harrastajat eli useimpana päivänä ampuneet palkitaan hallituksen päätöksen mukaisesti killan vuosikokouksessa.

Muut kilpailut

Olisi mahdollista pitää myös erillisiä ampumakilpailuja, jos prikaatilta saadaan sitä varten riittävän pitkä yhtämittainen aika ja killasta kilpailun johtaja. Harjoitteluja ja kilpailuja voidaan pitää myös ilma-aseilla kunhan siihenkin on saatu perehdytys.

Tarkkoja laukauksia! Hyviä tuloksia!

Ammunta-arkisto

Hallitus  

Ladataan...